Βράβευση από την Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής

Βράβευση από την «Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής» για την προσφορά του Γυναικολόγου Σταυρου Σηφάκη, στους σκοπούς της Εταιρείας.

«Η βράβευση έγινε κατά την διάρκεια της Τελετής έναρξης του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΕΠΙ, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών».
Ο γνωστός γυναικολόγος, Σταύρος Σηφάκης, δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η βράβευση αλλά ακόμη πιο μεγάλη τιμή που υπηρέτησα την Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής, με θητεία 8 ετών στο ΔΣ της Εταιρείας αλλά και στη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου της». [Νέα Κρήτη]
"Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει ζωή, σε χιλιάδες νεογέννητα, στηρίζοντας στην πολυετή παρουσία του στο χώρο της Μαιευτικής, πάρα πολλές οικογένειες."Ο λόγος για τον κ. Σταύρο Σηφάκη, ο οποίος έχει καταφέρει να προσφέρει όσο λίγοι, τόσο στο επιστημονικό - ερευνητικό πεδίο, όσο και σε επίπεδο στήριξης και παροχής υπηρεσιών στις εγκυμονούσες που έχει αναλάβει στο πέρασμα των χρόνων.
Για την προσφορά του αυτή, αλλά και για την παρουσία του στην Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής, ως μέλος της, βραβεύτηκε πρόσφατα, με το τιμητικό βραβείο να αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση του έργου του.Ο κ. Σηφάκης, με μια λιτή ανάρτηση του στο προφίλ του στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά:

«Βράβευση από την Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής για την προσφορά στους σκοπούς της Εταιρείας. Θητεία 8 ετών στο ΔΣ της Εταιρείας και στη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου. Τελετή έναρξης του 20ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΕΕΠΙ, 18 Οκτωβρίου 2019, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Μεγάλη τιμή για εμένα, αλλά ακόμη πιο μεγάλη που υπηρέτησα την Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής»
Η Ελληνική Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής (ΕΕΠΙ) είναι μια επιστημονική εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1976 και έχει σαν σκοπό την προώθηση των στόχων της Περιγεννητικής Ιατρικής, δηλαδή την επίτευξη της καλύτερης δυνατής φροντίδας για το έμβρυο και το νεογνό. Η ΕΕΠΙ είναι η εταιρεία των μαιευτήρων και νεογνολόγων αλλά και όλων των συναφών ειδικοτήτων που ασχολούνται με τα προβλήματα του εμβρύου και του νεογνού. Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 20 πανελλήνια συνέδρια και πλήθος επιστημονικών εκδηλώσεων. Σε συνεργασία με την Ελληνική Νεογνολογίκη Εταιρεία εκδίδει το επιστημονικό περιοδικό «Περιγεννητική Ιατρική και Νεογνολογία». [Messara Live]